Εταιρεία

Η εταιρεία ανταλλακτικών αυτοκίνητων Μαγγανιώτης ιδρύθηκε το 1981 απο τον Ανδρέα Μαγγανιωτη με συνεργασίες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Με την ίδρυση της εταιρείας ξεκίνησε η εισαγωγή γαλλικών ανταλλακτικών peugeot, renault, citroen. Μέχρι το 2002 προμηθεύσαμε όλη την αγορά με μια πλήρη γκάμα ανταλλακτικών (είδη φανοποιείας, μηχανικά, αναλώσιμα καινούργια-μεταχειρισμένα και after market).

Από το 2002 και ύστερα οι ανάγκες της ελληνικής αγοράς απαιτούσαν έναν αξιόπιστο και ειδικευμένο έμπορο στο group VW (VW, audi, skoda, seat). Αναλαμβάνοντας τη διοίκηση της εταιρείας ο Σπύρος Μαγγανιωτης, ξεκίνησε η ειδίκευση στο group VW και η πλήρης εισαγωγή όλης της γκάμας ανταλλακτικών.

Το 2007 η εταιρεία και τα προϊόντα επεκτάθηκαν με τη δημιουργία μιας κεντρικής αποθήκης 2000τ.μ., με έδρα τη Λεωφ. Κύμης στο Μονομάτι Θρακομακεδόνων.
Λόγω της εξέλιξης της αγοράς, της ζήτησης των προϊόντων και της επιθυμίας μας να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας το 2009 ξεκίνησε το on line κατάστημα πώλησης των ανταλλακτικών μας. Μια υπηρεσία για την καλύτερη και ευκολότερη εξυπηρέτηση σας με αποστολή σε όλη την Ελλάδα και ειδικές προσφορές στα μέλη μας.

Η εμπιστοσύνη σας στην εταιρεία και το όραμα των ιδρυτών της είναι καταλυτικός παράγοντας στην πορεία μας. Το 2011 η εταιρεία ανταλλακτικών αυτοκίνητων Μαγγανιώτης έγινε χορηγός σε ακαδημία ποδόσφαιρου, ενώ την ίδια χρονιά ξεκινά και η επαφή με τα μέσα ενημέρωσης, όπως η συνέντευξη που έδωσε ο Σπύρος Μαγγανιώτης στο περιοδικό ''Επισκευαστής Αυτοκίνητων''.

Η πολυετή εμπειρία και η καταξίωση στο χώρο των ανταλλακτικών μας καθιστά υπεύθυνους για το μέλλον. Με επιτυχία στο αντικείμενο της πώλησης ποιοτικών μεταχειρισμένων, καινούργιων γνήσιων ανταλλακτικών καθώς και καινούργιων ημιτασιόν θα συνεχίσουμε την πρόοδο στο χώρο μας.