Ηλεκτρικα

Οι αναρτήσεις αυτοκινήτων είναι το σύστημα ελατηρίων, αμορτισέρ και των συνδέσμων που συνδέει ένα αυτοκίνητο στους τροχούς του και επιτρέπει σχετική κίνηση μεταξύ των δύο.

Οι αναρτήσεις αυτοκινήτων συμβάλλουν στο κράτημα / χειρισμό του οχήματος και στο φρενάρισμα για σωστή ενεργητική ασφάλεια οδήγησης και κρατώντας τους επιβάτες του οχήματος άνετα και καλά απομονωμένους από το θόρυβο του δρόμου, προσκρούσεις και δονήσεις κλπ. Οι στόχοι αυτοί βρίσκονται γενικά σε σύγκρουση, οπότε η ρύθμιση των αναρτήσεων περιλαμβάνει την εξεύρεση του σωστού συμβιβασμού.

Είναι σημαντικό για την ανάρτηση να κρατήσει τον τροχό δρόμου σε επαφή με την επιφάνεια του δρόμου όσο το δυνατόν περισσότερο, επειδή όλες οι δυνάμεις που ενεργούν επί του οχήματος το κάνουν μέσω των τσιρότων επαφής των ελαστικών. Η ανάρτηση επίσης προστατεύει το ίδιο το όχημα και κάθε φορτίο ή αποσκευή από ζημιές και φθορές.

Επισκεφθείτε το κατάστημά μας και βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε αναρτήσεις αυτοκινήτων και άλλα ανταλλακτικά αυτοκινήτων γνήσια – μεταχειρισμένα ή ημιτασιόν – καινούργια στις πιο ανταγωνιστικές και προσιτές τιμές της αγοράς.