Επεξεργασία...
   
Σύνδεση ή Εγγραφή
   
Το καλάθι είναι άδειο   Το καλάθι είναι άδειο
         Greek

SKODA

Βρείτε τα απαραίτητα ανταλλακτικά Skoda, για όλα τα δημοφιλή μοντέλα αυτοκινήτων Skoda χωρίς πρόβλημα και σε τιμές απόλυτα προσιτές..

Τα αυθεντικά ανταλλακτικά Skoda όμως μπορεί  να σας κοστίσουν μια περιουσία! Για όσους από εσάς επιθυμείτε μια πιο οικονομική πρόταση για τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων Skoda σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το κατάστημά μας και να ανακαλύψετε μια μεγάλη ποικιλία σε ανταλλακτικά αυτοκινήτων γνήσια – μεταχειρισμένα ή ημιτασιόν – καινούργια στις πιο ανταγωνιστικές και προσιτές τιμές της αγοράς.

Η Skoda είναι μια τσέχικη αυτοκινητοβιομηχανία. Ξεκίνησε το 1895, όταν μια μικρή επιχείρηση Laurin & Klement ιδρύθηκε. Από το 1991 η Skoda είναι μέλος του οίκου της Volkswagen. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα η Skoda ήταν μια δημόσια επιχείρηση. Όταν έγινε ιδιωτική, κατάφερε να σημειώσει μια σημαντική επιτυχία. Η Skoda πωλείται επιτυχώς ακόμη και στην Κίνα. Στη Γερμανία η Skoda έχει τη φήμη μιας αποθηκευτικής και φθηνής μάρκας αυτοκινήτου. Το πιο επιτυχημένο μοντέλο είναι το Skoda Oktavia.

 

ανταλλακτικα Skoda Octavia 4 ανταλλακτικα Skoda Octavia 5 ανταλλακτικα Skoda Superb ανταλλακτικα Skoda Roomster
ανταλλακτικα Skoda Fabia    


   

αναζητείστε όλα τα ανταλλακτικά του αυτοκινήτου σας

ανταλλακτικα αυτοκινητων offers για μελη