Επεξεργασία...
   
Σύνδεση ή Εγγραφή
   
Το καλάθι είναι άδειο   Το καλάθι είναι άδειο
         Greek

GOLF

 

Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων VW (Volkswagen) Golf

 

 

Μήπως τα ανταλλακτικά VW (Volkswagen) Golf σας χρειάζονται αντικατάσταση; Χρειάζεστε μια πρόταση που να συνδυάζει οικονομικό όφελος και αξιοπιστία; Η δική μας οικονομική και αξιόπιστη πρόταση για τα ανταλλακτικά VW Golf σας: Επισκεφθείτε το maganiotis.grκαι επιλέξτε από μια μεγάλη ποικιλία σε ανταλλακτικά VW Polo Golf γνήσια – μεταχειρισμένα ή ημιτασιόν – καινούργια για το δικό σας VW Polo Golf.

 

Το Volkswagen Golf είναι ένα υπο-συμπαγές αυτοκίνητο που κατασκευάζεται από το 1974, διατίθεται στην αγορά σε όλο τον κόσμο σε επτά γενιές, σε διάφορες συνθέσεις αμαξώματος και κάτω από διάφορα ονόματα - όπως το Volkswagen Rabbit στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά και το Volkswagen Caribe στο Μεξικό.

Το πρωτότυπο Golf Mk1 ήταν ένα προσθιοκίνητο, με μπροστινό κινητήρα αυτοκίνητο το οποίο αποτελούσε την αντικατάσταση του Volkswagen Beetle. Ιστορικά, το Golf είναι το καλύτερο σε πωλήσεις μοντέλο της Volkswagen και το δεύτερο best-seller μοντέλο του κόσμου. Το όνομά του προέρχεται από τη γερμανική λέξη για το Ρεύμα του Κόλπου.

 

 

 

 

golf 2004-2009 golf 2008-2010   

αναζητείστε όλα τα ανταλλακτικά του αυτοκινήτου σας

ανταλλακτικα αυτοκινητων offers για μελη